<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183007195643433&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ready

Een flexibele werkplek

Succesvolle Big Data projecten

De hoeveelheid en verscheidenheid aan data neemt hand over hand toe. Veel organisaties zijn zich er inmiddels van bewust dat er méér waarde uit deze data gehaald kan worden. De vraag is alleen waar, en hoe hiermee te starten?

 

Set 

Voorop door innovatie

Value Drivers

Onze Bring Your Own Analytics workshop is een praktijkgerichte workshop waarin we de belangrijkste value drivers binnen jouw organisatie gaan traceren. Dat kan meer omzet, minder kosten of meer efficiency zijn. We maken dus een business case gericht op uw eigen context en data.

 

Stay Ahead

People

Partnership

Een vervolgstap is dan een Proof of Value fase, hier gebruiken we data uit jouw eigen organisatie die wij indien nodig verrijken met externe data van informatieleveranciers en overige databronnen.

Daarnaast maken we gebruik van moderne toepassingen op het gebied van Machine Learning, R en Microsoft Cloud technologie.

De gezamenlijke inspanning van mensen binnen jouw organisatie én die van Valid resulteert uiteindelijk in het daadwerkelijk aantonen van de waarde van jouw data.

De Analytics workshop hebben we in samenwerking met Microsoft ontwikkeld. Het partnership tussen Valid en Microsoft biedt je het voordeel dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Big Data technologie.

Het stelt ons in staat jou op een passende wijze van dienst te kunnen zijn. En dat helpt jouw organisatie om voorop te lopen. Zo geven we invulling aan ons motto "Stay Ahead". 


  Aan de slag met de Analytics Workshop

 

Direct een vraag stellen? Dat kan!

Vul het formulier in

Deze pagina maakt onderdeel uit van Data-gedreven business.