<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183007195643433&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ready

Altijd blijven verbeterenGroeiende vraag

Medewerkers binnen organisaties gedragen zich steeds meer als consumenten en kijken zo ook tegen data en informatie aan. Ze willen data steeds sneller, beter en mooier in de vorm van informatie gepresenteerd krijgen. On demand, zowel op hun fysieke werkplek als op hun tablet en smartphone.

Deze groeiende vraag legt een steeds grotere druk op de IT afdeling van veel organisaties en IT- en Business managers vragen zich af hoe ze op een veilige en kostenefficiënte wijze antwoord kunnen geven op deze toenemende behoefte.

Set

Business innovatie en optimalisatieInzichten

Onze Bring Your Own Insights workshop is een praktijkgerichte workshop waarin we aan de hand van jouw data zaken als dashboards en andere visualisaties ontwikkelen. Hiermee geven we antwoord op de toenemende vraag naar self-service BI en het delen en beschikbaar stellen van informatie.

Tijdens de workshop gebruiken we data uit jouw eigen organisatie die we in diverse vormen en voor diverse devices visualiseren.

Stay Ahead

Artboard 27Resultaat

De gezamenlijke inspanning van mensen binnen jouw organisatie én die van Valid resulteert uiteindelijk in een Mock-up met een heldere visualisatie van de mogelijkheden.

Dit resultaat, de Mock-up, is natuurlijk pas het begin. Het creëren van waarde uit Big Data is niet zomaar een onderdeel van de dagelijkse gang van zaken binnen jouw organisatie, dit vereist meer . 

Een gestructureerde manier van werken, op de hoogte blijven van ontwikkelingen en continue verbetering is noodzakelijk. Valid helpt je graag om voorop te blijven lopen. 

 Aan de slag met de Insights Workshop

 

Direct een vraag stellen? Dat kan!

Vul het formulier in

Deze pagina maakt onderdeel uit van Data-gedreven business.