<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183007195643433&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Van vraag naar Business Productivity oplossing

Door inspiratie, inzicht en implementatie.

De strategische inzet van Office 365 en SharePoint als een kernplatform voor het delen van kennis en informatie is niet een stap die “zomaar” gezet wordt. Het heeft impact. Impact op de manier waarop mensen en organisaties werken. Door het opdoen van inspiratie, het krijgen van inzicht en een gestructureerde implementatie wordt u in staat gesteld een weloverwogen besluit te nemen.

Collaboration - Inzicht

Inzicht

Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van Office 365 en SharePoint als samenwerkingsplatform biedt Valid een workshop.

Of uw organisatie gebruikt maakt van een SharePoint omgeving die toe is aan vernieuwing, of dat er wordt gewerkt met een ander samenwerkingplatform, de workshop biedt inspiratie over de mogelijkheden van Office 365 en SharePoint, toegepast op de situatie van uw organisatie.

Het resultaat: inzicht in de mogelijkheden en een high-level design van een omgeving die is aangepast op de organisatiebehoeften. Alle opties worden inzichtelijk gemaakt, wat het maken van een weloverwogen besluiten vergemakkelijkt. 

  

Klikken = Meer info over de Inzicht Workshops ontvangen.

Collaboration - Implementatie

Implementatie

Om valkuilen te voorkomen en om een implementatie op een gestructureerde manier te benaderen, heeft Valid standaard methodes ontwikkeld, gebaseerd op best practices die we hebben opgedaan tijdens eerdere projecten.

De Valid Collaboration Implementation Method (CIM) ondersteunt klanten bij een gefaseerde aanpak van een Office 365 of SharePoint implementatie. De primaire focus is om de doelstellingen voor het project te realiseren binnen budget en binnen de gestelde termijnen. Valid levert met haar CIM een pragmatische en georganiseerde aanpak.

Met de Valid User Adoption Toolkit zorgen we ervoor dat medewerkers effectief kunnen werken met de nieuwe technologie. Deze toolkit wordt ingezet in drie fases, elke met concrete stappen en deliverables. Door een adoptieprogramma wordt de ROI van het project verbeterd en verankerd in de organisatie. 

 
Aan de slag met CIM

Collaboration - Diensten

Business Productivity diensten

Valid ondersteunt Collaboration door de inzet van diverse disciplines:

  • SharePoint - Bijvoorbeeld voor workflows, of document management;
  • Cloud - Office 365 implementaties, met mogelijkheden als Skype for Business voor communicatie, Yammer als social platform en Groups om optimaal samen te werken;
  • Development - Applicatie-ontwikkeling, gerealiseerd door de Valid Development Factory. Erg handig voor bijvoorbeeld uw organisatie maatwerk wenst;
  • Infrastructuren - Bijvoorbeeld op het gebied van Identity & Access Management, Authenticatie en Security;
  • Project- en Quality Management - Requirements management, Testcoördinatie en het inrichting van Informatie management;
Onze klanten kunnen gebruik maken van deze diensten in het kader van reguliere (kennis-)processen, projecten of tijdelijke inhuur van kennis.

Direct een vraag stellen? Dat kan!

 

Vul het formulier in

 

 

Deze pagina maakt onderdeel uit van Business Productivity.