<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183007195643433&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Logo Forward definitief-1

De performance management methode gericht op jouw persoonlijke groei! 

Onze collega’s zijn het belangrijkste kapitaal van Valid. Daarom vinden we het belangrijk dat we ze blijven binden en boeien. Forward helpt daarbij. Want met Forward draait het om jou.  Om jouw persoonlijke groei, zodat je met plezier en passie naar je werk gaat.

We voeren dus geen traditionele planning-, voortgang- en beoordelingsgesprekken meer, vaarwel tegen deze HR-cyclus. Hallo Forward!

We zijn er trots op dat we hiermee een uniek karakter aan Valid geven.

Regie 

Eigen regie 

Het initiatief, bij deze performance management methode, ligt bij onze collega's. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen voortgang en ze nemen de stappen die nodig zijn om het beste uit zichzelf te halen. 

 Doelen

Doelen stellen

We werken met kort-cyclische doelen die je binnen een bepaalde periode uitwerkt. Er is een onderscheid tussen resultaatdoelen en ontwikkelingsdoelen. Onze collega's bedenken ook deze doelen zelf. 

Thumbs up green

Feedback

Om bewust bezig te zijn met je ontwikkeling, vinden wij het belangrijk om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Daarom geven, vragen en ontvangen we graag feedback. Zo helpen we elkaar en geven we complimenten en advies. 

Talenten

Ontdek je talenten

Door Forward komt iedereen erachter wat z'n talenten zijn. Het is investeren in jezelf en in je werk. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en niveau. Maar één ding hebben we gemeen: Uiteindelijk worden we er allemaal beter van! 

Ready

"Forward legt de focus op het verder ontwikkelen van mijn talenten in plaats van het verbeteren van zwakke punten. Dat geeft veel energie!"
Wendy Groven - Senior Consultant/Business & Informatie analist bij Valid