<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183007195643433&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BUSINESS PRODUCTIVITY

Van vraag naar Business Productivity-oplossing

Door inspiratie, inzicht en implementatie. De strategische inzet van Office 365 en SharePoint als een kernplatform voor het delen van kennis en informatie is niet een stap die “zomaar” gezet wordt. Het heeft impact. Impact op de manier waarop mensen en organisaties werken. Door het opdoen van inspiratie, het krijgen van inzicht en een gestructureerde implementatie word je in staat gesteld een weloverwogen besluit te nemen.

Zet direct de eerste stap steps

Start met voorop lopen

Een flexibele werkplekInzicht

Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van Office 365 en SharePoint als samenwerkingsplatform biedt Valid een workshop.

Of uw organisatie gebruik maakt van een SharePoint omgeving die toe is aan vernieuwing, of dat er wordt gewerkt met een ander samenwerkingplatform, de workshops bieden inspiratie over de mogelijkheden van Office 365 en SharePoint, toegepast op de situatie van uw organisatie.

Het resultaat: inzicht in de mogelijkheden en een high-level design van een omgeving die is aangepast op de organisatiebehoeften. Alle opties worden inzichtelijk gemaakt, wat het maken van een weloverwogen besluit vergemakkelijkt. 

 

Voorop door innovatieImplementatie

De Valid Productivity Implementation Method ondersteunt klanten bij een gefaseerde aanpak van een Office 365 of SharePoint-implementatie. De primaire focus is om de doelstellingen voor het project te realiseren binnen budget en binnen de gestelde termijnen. Kort samengevat: een pragmatische en georganiseerde aanpak. 

Met de Valid User Adoption Toolkit zorgen we ervoor dat medewerkers effectief kunnen werken met de nieuwe technologie. Deze toolkit wordt ingezet in drie fases, elke met concrete stappen en deliverables. Door een adoptieprogramma wordt de ROI van het project verbeterd en verankerd in de organisatie. 

PeopleBusiness Productivity diensten

Valid ondersteunt Business Productivity door de inzet van diverse disciplines:

  • SharePoint (Online)
  • Cloud - Office 365 implementaties, met mogelijkheden als Skype for Business voor communicatie, Yammer als social platform en Teams om optimaal samen te werken;
  • Development - Applicatie-ontwikkeling
  • Infrastructuren - Bijvoorbeeld Identity & Access Management, Authenticatie en Security;
  • Project- en Quality Management - Requirements management, Testcoördinatie en het inrichting van Informatie management;
Of je nu tijdelijke ondersteuning in kennis zoekt, of op projectbasis aan de slag wilt met een implementatie van Office 365, Valid helpt je graag om voorop te lopen. Ontdek meer tijdens een inzicht-workshop. 

Start met voorop lopen

Deze pagina maakt onderdeel uit van De Moderne Werkplek