<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183007195643433&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Security - Advies

 Grip op de beveiliging van uw organisatie

Er gaat geen dag voorbij of security is in het nieuws: de meldplicht datalekken, privacy-gevoelige documenten, cybercriminelen, cryptolockers of meer dan 145 updates die in één week uitgebracht worden. Houdt u het nog allemaal bij? De visie van Valid is dat u zich kunt richten op uw core-activiteiten en niet belast hoeft te zijn met dagelijkse informatiebeveiliging-vraagstukken. 

Onze dienstverlening bestaat uit twee varianten: advies en managed services. Afhankelijk van uw situatie kunt u dus kiezen uit een eenmalige- of terugkerende inzet.

adviesdiensten.png

Hoogwaardig advies

Onze consultants staan voor u klaar om uw organisatie beter weerbaar te maken tegen de bestaande bedreigingen. Hieronder leest u met welke adviesdiensten we u van dienst zijn. 

Security Assessments

Onderzoek naar de beveiliging van een specifiek bedrijfsonderdeel door actieve toetsing van internationale security controls zoals de toonaangevende ISO- en SANS- standaarden.

Security Check-up 

Inzage in wat er speelt in uw netwerk op basis van passieve monitoring gedurende twee weken.

 

Security Consultancy 

Hoogwaardig advies van ervaren en gecertificeerde consultants voor zowel beleid, architectuur, processen en diensten.

Breed_scala.png

Breed scala

De adviesdiensten die Valid levert omtrent ICT Security zijn een vorm van eenmalige inzet. Een andere oplossing, is door gebruik te maken van managed services, waarbij we uw IT beveiliging uit handen nemen, monitoren en beheren. Hier vindt u meer informatie over onze Managed Security Services.

Niveaus

IT beveiliging kent verschillende niveaus. Valid kan u en uw organisatie helpen door een aanpak op zowel Strategisch, Tactisch als Operationeel niveau.

Inzet van onze ervaren en gecertificeerde medewerkers, gecombineerd met state-of-the-art apparatuur zorgen ervoor uw organisatie op alle niveaus veiliger wordt.

VALID_BLOB_MEDIUM_003.png

Managed Security Services

Geïnteresseerd in wat Valid voor u kan betekenen op het gebied van Managed Security Services?

Privacy.png

Privacy en de meldplicht

Rondom het thema “Privacy & de wet Meldplicht Datalekken” is veel verwarring en onduidelijkheid. Valid kan u helpen inzicht te krijgen wat de meldplicht nu echt inhoudt, het doen van een Privacy Impact Assessment en u vervolgens bewapenen met de juiste middelen om te voldoen aan de Nederlandse- en Europese richtlijnen.

Privacy Impact Assessment

Dit assessment is specifiek gericht op het voldoen aan de wet Meldplicht Datalekken. Het resultaat van dit assessment is een checklist van zaken waar uw organisatie al dan niet aan voldoet. 

Op basis van gesprekken met verschillende stakeholders binnen uw organisatie, wordt er gekeken naar de huidige situatie. Worden er persoonsgegevens bewaard, of misschien wel bewerkt? Welke maatregelen zijn er reeds in place voor wanneer het onverhoopt mis gaat? Is er een bewerkersovereenkomst?

Het assessment biedt u de mogelijkheid om een helder beeld te krijgen van de huidige situatie en geeft u handvatten om ervoor te zorgen dat u in control blijft.  

Security_-_meer_info.png

 

 

Vul het formulier in

 

Deze pagina maakt onderdeel uit van het thema Security.