<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183007195643433&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Security - Managed Services

 Bescherm de digitale informatie van uw organisatie.

Nu zo’n beetje alles wordt gedigitaliseerd en geautomatiseerd, vormt de bescherming van die digitale informatie een grote uitdaging. Cybersecurity raakt alle aspecten van de organisatie, van de stroom aan bits door het netwerk en de toegang tot de printer, tot aan de beslissingen in de bestuurskamer en het voldoen aan de regelgeving. Om u hierbij te helpen hebben we een compleet portfolio aan security diensten ontwikkeld, zodat u zich kunt richten op uw core-activiteiten.

Onze dienstverlening bestaat uit twee varianten: advies en managed services. Afhankelijk van uw situatie kunt u dus kiezen uit een eenmalige- of terugkerende inzet.

Security managed services - Hoogwaardige diensten

Hoogwaardige diensten

We dragen graag bij aan de weerbaarheid van uw organisatie tegen de bestaande IT-bedreigingen. Hieronder leest u met welke Managed Security Services we u van dienst zijn. 

Geavanceerde werkplekbeveiliging

Bescherming van werkplekken tegen geavanceerde - en zelfs nog onbekende - malware en virussen.

Hacker detectie & Compliancy reporting

Afwijkend gedrag van hackers of kwaadwillende medewerkers worden door dit Security Analytics (SIEM) systeem opgemerkt en gerapporteerd. Het systeem levert zowel Security- als ook Compliancy rapportages.

Software-kwetsbaarheden management

Krijg grip op de enorme stortvloed aan dagelijkse software updates. Wees cybercriminelen te slim af door beveiligingsgaten snel te dichten.

Inbraakdetectie en -preventie

Inbraakpogingen van cybercriminelen, malware die een medewerker per ongeluk download of Botnet-activiteiten worden al vroeg herkend en gestopt op een centrale plaats in uw netwerk.

Phishing as a Service

Een gerichte aanval op uw organisatie door gebruik te maken van de ‘mens als zwakste schakel’. Met als resultaat inzicht in bedreigingen.

Security as a Service

Doet u het liever niet zelf, of heeft u de capaciteit niet om het allemaal zelf te doen? We helpen u graag met de beveiliging van uw organisatie, optimale ontzorging op het gebied van Security.

Security Managed Services - Breed scala

Een compleet portfolio

De managed services die Valid levert omtrent IT beveiliging zijn een vorm van terugkerende inzet. Een andere oplossing, is door gebruik te maken van Security Consultancy, waarbij we uw ICT beveiliging op basis van hoogwaardig advies naar een hoger plan tillen. Hier vindt u meer informatie over Security Consultancy.

Niveaus

Informatiebeveiliging kent verschillende levels. We kunnen u en uw organisatie ondersteunen door een aanpak op zowel Strategisch, Tactisch als Operationeel niveau.

Inzet van onze ervaren en gecertificeerde medewerkers, gecombineerd met state-of-the-art apparatuur zorgen ervoor uw organisatie op alle niveaus veiliger wordt.

Security Consultancy

Geïnteresseerd in wat Valid voor u kan betekenen op het gebied van Security Consultancy?

 

 

 

VALID_BLOB_MEDIUM_003.png

StayAhead.jpg

U houdt de regie

In onze visie is ICT-beveiliging geen zaak die volledig uit handen is te geven. Informatie-beveiliging is nu eenmaal een gevoelig thema, denk bijvoorbeeld aan de privacy van uw medewerkers.

Een partnership waarbij u de regie in handen houdt is dan ook een absolute must. Daar zijn we ons van bewust. Een gedragen en solide samenwerking moet de basis zijn. U de regie, wij het beheer.

 

VALID_BLOB_MEDIUM_003.png

 

De voordelen van Managed Security Services:

  • Grip op de beveiliging van uw organisatie;
  • Snel nieuwe inzichten krijgen in de Security omgeving;
  • De regie blijft bij u, het beheer besteedt u uit;
  • Duidelijke kosten, voorspelbaar én flexibel;
  • Meer focus op core-activiteiten, terwijl Valid waakt over uw IT-omgeving.

 

“Al deze facetten van security waren niet meer te managen voor ons…”

 

Security_-_meer_info.png

 

 

Vul het formulier in

 

Deze pagina maakt onderdeel uit van het thema Security.