<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183007195643433&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Security Awareness Service

De mens als sterkste schakel.

maak van uw medewerkers een sterkere schakel

De zwakste schakel in uw cybersecurity? Uw medewerkers.

De recente WannaCry ransomware-aanval heeft laten zien dat geavanceerde malware-technologie gericht op onwetende of lakse doelwitten ‘dodelijk’ kan zijn. 

Op die technologie heeft u weinig invloed. Wel op de kennis en het gedrag van uw medewerkers. 

Uit diverse onderzoeken blijkt dat ongeveer 30% van alle cyberaanvallen afgeslagen kan worden met technische middelen. Het afweren van de overige 70% is afhankelijk van de kennis en kunde van uw mensen.

Medewerkers klikken op phishing mails, verliezen gegevensdragers zoals laptops of USB-sticks, en delen informatie met ongeautoriseerde personen. Meestal zonder kwade bedoelingen.

De mens is de zwakste schakel. Versterk die schakel door het security-bewustzijnsniveau van uw medewerkers te verhogen. Van hoog tot laag in de organisatie, van directiekamer tot werkvloer.

Duurzaam bewustzijn

Valid Security Awareness Service: duurzaam bewustzijn

De Valid Security Awareness Service leert uw medewerkers welke gevaren er zijn, wat zij zelf kunnen doen om een incident te voorkomen. Ze leren om zelfstandig een incident te herkennen en hoe te handelen als het onverhoopt misgaat. 

Continue aanpak

Gedragsverandering is een doorlopend proces en verdient daarom een continue aanpak. Een heuse Plan-Do-Check-Act benadering is hierbij nodig. 

Complete oplossing

De Security Awareness Service van Valid bestaat uit een aantal onderdelen. We starten met een Quick Scan, een nulmeting. Indien nodig ontwikkelen we een Security Awareness programma op maat. De resultaten uit de nulmeting gebruiken we in klassikale workshops die afgestemd zijn op uw organisatie. Na de workshop start het bedrijfsbrede e-learning programma dat gedurende het jaar gevolgd kan worden. Natuurlijk toetsen we hoe effectief het programma verloopt zodat wij samen met u op specifieke onderdelen kunnen bijsturen. U ontvangt maandelijkse een rapportage over de voortgang en resultaten van het Security Awareness programma.

Quick Scan

Eerst weten of het nodig is? Doe de Awareness Quick Scan!

Of download de leaflet "Security Awareness duurzaam op peil".  

Meteen aan de slag? Dat kan! Vul uw telefoonnummer in en we bellen u voor een afspraak 

Bel me terug

Divider01.png 

Kan deze patch vandaag nog...?

Veel bedrijven rollen een beschikbare patch niet meteen uit. Er zijn niet alleen Microsoft patches maar ook patches voor netwerkapparatuur, virtualisatiesoftware en applicaties zoals Acrobat Reader en webbrowsers. De variëteit aan dagelijkse updates en patches is enorm.

Het vooraf testen van patches kost tijd en er is niet altijd een service window beschikbaar voor een tussentijdse uitrol.

En toch kan een nog niet uitgerolde patch fataal zijn voor uw business. Hackers worden steeds professioneler en beschikken over vele tools om een uitgebrachte patch te analyseren en er een exploit voor te schrijven. Zelfs al binnen één dag.

Hoe kunt u op tijd uw systemen beschermen?

Valid heeft hierop een passend antwoord, Patch Management. Meer weten? Lees onze leaflet over Patch Management

Direct een vraag stellen over Security Awareness? Dat kan!

 

Vul het formulier in

 

 

Deze pagina maakt onderdeel uit van Security. Wellicht heeft u ook interesse in het lezen van deze blogpost: "To Click or Not to Click? Is that the Question?"